Založ si blog

Ulica alebo rodičia?

Určite mi dáte za pravdu že dnešné deti a maldiství sú iný ako predtým.Nechcem povedať že viem o tom veľa,ale mne to pripadá trožku čudné.

Už skoro každé 10 až 16 ročné dieťa buď fajčí,pije alebo užívá drogy.Možno je to chyba rodíč,že nedávájú svojím deťom takú výchovu akú by mali.Učia sa doma,vidia že rodičia fajčia alebo pijú a im to neškodí.Alebo ich vychovává ulica?!No to neviem,ale mali by dáváť lepší pozor na svoje deti.Každý vie že nežijeme v takom svete kde by sa dalo lajdáčiť.Rodičia by sa mali starať o to aby svoje deti dostali do takého štádia,ked sami prídú nato,že musia sa vzdekávať a učiť.V tomto svete už nestačí len to,keď sa učíme v reálnom svete.Nie,nie,nie!Niektorý mladistvý sa vedia nahovoriť,že áno odmietnem cigaretu aj alkohol.Ale to všetci vieme že do ,,skupiny“ deti zapadnú vtedy keď budú frajeri a dokážú také blbosti ako ostatný členovia tej tzv. ,,skupiny“.Ja si osobne myslím že dnešná výchova je na nič.Kde rodičia veľa pracujú,kde sa dieťaťom nestarajú a toto sú hlavné dôvody že deti začnú do takých viec,ktoré im uškodia.Trebalo by dávať na ne viac pozoru.Niektoré deti majú sni ktoré si chcú splniť a rodiča mali by ich v tom podporovať,a dávať nádej na to, čo rodičia nedokázali.To či terajžšie deti vychovává ulica alebo rodičia si myslím že nato by mali prísť sami rodičia a nezanedbávať svoje deti keď majú sni.

Nemôžem povedať že mám s tím skúsenosti,ale jedno viem,ani jedno dieťa nechce prežiť svoj zvyšok života na ulici,bez ničoho.Dávajte si na ne pozor.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1179x
Priemerná čítanosť článkov: 1179x

Autor blogu

Kategórie

Archív